Oefenruimteconcerten Popcentrum Jacobiberg Arnhem

Foto:

Dertig bands, vijf oefenruimtes, ruim vier uur en veel publiek. Dat zijn de ingrediënten voor het meest intieme festival dat Arnhem rijk is: Oefenruimteconcerten. Plaats van handeling is Popcentrum Jacobiberg op zondag 28 september vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis.

Verdeeld over de vier oefenruimtes en de grote zaal van het Popcentrum geven de dertig bands een mini-concert van 20 minuten. Diverse muziekstijlen zijn vertegenwoordigd. Van metal tot singer-songwriters en van akoestische pop tot electrorock. De Oefenruimteconcerten zijn het medium om te zien wat er vandaag de dag leeft in de Arnhemse popscene.
Intiem en uniek
Eigenlijk is de infrastructuur van de oefenruimtes helemaal niet geschikt voor een festival. Maar juist hierdoor ontstaat er wel een unieke sfeer. Met meer dan dertig man publiek in een oefenruimte is het al ‘volle bak’ en de intieme setting zorgt voor relaxte muzikanten op ‘het podium’ en unieke concerten. 
Mooi weer = BBQ
De organisatie “heeft besloten” dat het dit jaar mooi weer wordt en daarom wordt op voorhand de BBQ aangestoken. “Wees welkom voor een biertje en ’n burger tussen de bands door.”
Zondag 28 september vanaf 13.30 uur. Popcentrum Jacobiberg, Thomas à Kempislaan 15 in Arnhem. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op www.jacobiberg.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
oc2014posterkl
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden