Jacobiberg zoekt muzikanten voor Oefenruimteconcerten

Popcentrum Jacobiberg organiseert op zondag 28 september in Arnhem de Oefenruimteconcerten, een festival van miniconcerten die gehouden worden in de oefenruimtes en de grote zaal. Bands en singer-songwriters uit Arnhem en omgeving kunnen zich aanmelden tot 18 september as.

Het Arnhemse popcentrum geeft over de Oefenruimteconcerten aan dat het “het intiemste popfestival van Arnhem met het grootste programma” is. Vorig jaar speelden 43 acts een set tijdens de oefenruimteconcerten. De muzikanten spelen miniconcerten van 20 minuten in de vier oefenruimtes en de grote zaal van de Jacobiberg. In ieder oefenhok past dan nog net 30 tot 40 man publiek. Bands en publiek krioelen op deze wijze de hele dag langs elkaar op. 
Bands en singer-songwriters uit Arnhem en omgeving kunnen zich nu al inschrijven. Elke band die zich inschrijft voor half augustus kan mee op de poster. Middels de inschrijving blijf je bekend bij de organisatie van de Jacobiberg en kan er van je contactgegevens gebruik worden gemaakt om je aan te dragen voor de programmering van verschillende evenementen, en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten.
Aan deelname zijn wel voorwaarden verbonden: Alleen muzikanten uit Arnhem of omgeving worden geslecteerd, muzikanten kunnen alleen gebruik maken van de aanwezige backline, een set duurt 20 minuten, er is geen gage (maar wel consumptiebonnen) en vanzelfsprekend moeten de muzikanten beschikbaar zijn op zondag 28 september. De acts spelen tussen 13.30 en 18:00.
Aanmelden moet vóór 18 september via de website of per telefoon. Meer informatie: www.jacobiberg.nl of telefoon: 026-4422106.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen