Extra subsidie Gelderland voor cultuurprojecten

Foto:

Dit najaar wordt een nieuwe subsidietender opengesteld voor de thema’s Podiumkunsten, Beeldende kunst, mode en vormgeving en Festivals. Dat hebben de Gedeputeerde Staten van Gelderland onlangs besloten. De provincie wil hiervoor 1 miljoen euro beschikbaar stellen en is op zoek naar partners.

Instellingen die in 2013 niet mee hebben gedaan aan de twee eerdere tenders kunnen op deze manier alsnog kans maken op subsidie. Om voor subsidie in aanmerking te komen, moeten instellingen wel partner zijn van het Programma Gelderland Cultuurprovincie. Instellingen die nog geen partner zijn, kunnen zich hiervoor tussen 1 tot en met 22 september 2014 aanmelden. 
Nieuwe kans
Ook instellingen die bij de vorige tenders al als partner zijn aangewezen krijgen de mogelijkheid subsidie aan te vragen. Voor de drie genoemde thema’s gelden wel maximum bedragen die per partner ontvangen kunnen worden. Evenals bij de vorige tenders is partnerschap geen garantie voor subsidie. In de tender worden de beste programmavoorstellen gehonoreerd, totdat het beschikbare budget op is. 
Aanvragen voor subsidie kunnen worden ingediend van 15 oktober tot en met 30 november. 
Gelderland Cultuurprovincie!
De provincie zoekt partners die de provinciale ambities op het terrein van cultuur mede vorm willen en kunnen geven. Partners die kwalitatief hoogwaardige activiteiten willen ontwikkelen op bovenregionaal of (inter-)nationaal niveau die Gelderland verder op de kaart zetten. Vanaf 26 augustus is op de website van de provincie Gelderland alle informatie te vinden over partnerschap en de subsidievoorwaarden.
Kijk voor meer informatie op: www.gelderland.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden