Generale Oost biedt jong talent podium

Foto:

Van donderdag 13 t/m zaterdag 15 maart vindt in Arnhem een uniek festival plaats: Pop&GO festival. Jong talent krijgt via Generale Oost de kans het publiek te laten zien wat hen bezighoudt. De PopupKlup verzorgt zaterdag de afterparty. 

Het Pop&GO festival is uniek in Nederland. Een nieuwe generatie van vijf jonge schrijvers, vijf nieuwe regisseurs en zeven jonge acteurs werkt op uitnodiging van Generale Oost voor het eerst samen. Generale Oost vroeg de jonge makers naar hun toekomstbeeld. De wonderlijke, bizarre, geëngageerde, aangrijpende en grappige uitkomsten van de samenwerking zijn te zien op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 maart. 
De PopupKlup verzorgt op zaterdag 15 maart de afterparty van het Pop&Go festival. Er is ook een 3d-printer aanwezig en er wordt geëxposeerd door Stas Kokke met zijn pop-up lights, Joris de Groot met zijn tassen en de collectie MEH van Colectief Arnhem Product  is te zien. In de foyer kun je je eigen magazine maken met Lisa Weeda!
Het Pop&GO festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en Cultuurfonds Arnhem en komt tot stand in samenwerking met ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
Tickets: €10 | ArtEZ-pas: GRATIS; Info: www.generaleoost.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen