Inschrijven voor Ignite Award tot en met 13 mei

Foto: Ignite Award 2022

Inschrijven voor de Ignite Award 2024, dé toonaangevende award voor sociaal ondernemerschap in Nederland, kan nog tot en met maandag 13 mei.

Beginnende sociaal ondernemers die actief zijn op het gebied van sociale cohesie, arbeidsparticipatie, zorgvernieuwing, het tegengaan van eenzaamheid of uitsluiting binnen de samenleving, krijgen door het Ignite Award trainings- en coachprogramma een vliegende start.

Trainings- en coachprogramma

Met individuele coaching en diverse business workshops helpt IGNITE Award jou de stappen te zetten die jij en je  onderneming nodig hebben om nog meer maatschappelijke impact te maken. En dat niet alleen, je maakt ook kans op het winnen van een geldprijs van €30.000, €50.000 of €100.000, om te investeren in je bedrijf. Kortom: Ignite Award helpt je verder.
Het Ignite trainings- en coachprogramma dat volgt na selectie van alle inzendingen is iets wat je als starter echt niet wil missen. Het is speciaal ontwikkeld om jou, als startende sociaal ondernemer sterker te maken, zodat je maatschappelijke impact wordt vergroot en blijvend is. Dit jaar vindt alweer de negende editie plaats, bedoeld voor sociale starters uit heel Nederland. Dé kans om ook jouw onderneming verder te brengen. Durf jij het aan? Maak kans op een uniek trainings- en coachprogramma én een geldprijs.

Tot de kern komen

Ook Pien en Tess van Stamps, winnaars van de publieksprijs in 2022, hebben een goede ervaring:  “Het Ignite Award  trainings- en coachprogramma dwong ons om tijdens het schrijven van en nadenken over een businessplan écht tot de kern van onze activiteiten te komen. Wie zijn we? Wat doen we eigenlijk? En voor wie? Onder begeleiding van een zeer ervaren en betrokken coach, hebben we ons plan naar een hoger niveau kunnen tillen.”

Alles leren om maatschappij te helpen

Ictoria, de sociale onderneming van Nadia, die draait om mensen met unieke talenten, die ondanks uitdagingen in staat zijn om het verschil te maken, deed in 2021 mee aan de Ignite Award. “We hebben geen geldprijs gewonnen, maar we hebben wel heel veel kennis opgedaan.” Inmiddels maakt Ictoria ook internationale impact. Nadia: “Ignite Award heeft hieraan bijgedragen doordat het programma actief de kwaliteit van leven bevordert, omdat het je leert zelfstandig je broek op te houden en je daarmee mensen pas echt van dienst bent. Wij gunnen het elke sociale onderneming om samen met Ignite gedegen, duurzaam, consistent en onderbouwd te werken en zich te verdiepen in hun sociale onderneming. Ik raad iedereen aan om mee te doen omdat Ignite je alles leert wat je nodig hebt om de maatschappij te helpen.”

Schrijf je in

Spreekt dit je aan? Ignite Award zoekt nog naar startende sociaal ondernemers die ook blijvend impact willen maken. Deelnemers krijgen professionele begeleiding in het versterken van hun sociale onderneming én maken kans op een investering tussen €30.000 en €100.000. De Ignite Award vindt dit jaar voor de negende keer plaats, voor de tweede keer is het een landelijke editie. Ignite Award is bedoeld voor sociale starters uit het hele land. Inschrijven kan tot en met 13 mei via www.igniteaward.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen