Digitaal vragenuurtje [email protected] op 15 november

Foto: Rijnstate

Op dinsdagavond 15 november (19.30 – 20.30 uur) organiseert Rijnstate in samenwerking met VSV Arnhem (gebundelde krachten Geboortezorg regio Arnhem) een digitaal vragenuurtje over bevallen in het ziekenhuis. Het verloskundig team van Rijnstate geeft informatie over wat je kunt verwachten tijdens een bevalling.

Je kunt zelf ook vragen stellen. Het team bestaat uit een klinisch verloskundige, een verloskundige uit de eerste lijn en een verpleegkundige.
Het vragenuurtje is de vervanger van informatiedag [email protected], die normaal gesproken vijf keer per jaar in Rijnstate wordt georganiseerd.

Voor wie?

Ben je zwanger en wil je meer weten over bevallen in het ziekenhuis?
Meld je dan aan voor het digitale vragenuurtje [email protected] op dinsdagavond 15 november (19.30 – 20.30 uur).

Meer weten of deelnemen?

Kijk voor meer informatie over het digitale vragenuurtje op www.rijnstate.nl/agenda. Het vindt plaats op dinsdagavond 15 november (19.30 – 20.30 uur).
Wil je het digitale vragenuurtje graag bijwonen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op de website.
Je ontvangt dan een link om dinsdag 15 november eenvoudig deel te kunnen nemen. Deelname is gratis.

Over Rijnstate

Rijnstate is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Hun kwalitatief hoogwaardige en veilige ziekenhuiszorg is altijd dichtbij voor alle inwoners van de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Rijnstate is met circa 5.500 medewerkers de grootste werkgever van de regio Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen