Café Doodgewoon in Rozet – leven met de diagnose palliatief

Foto: Rozet

Dat we doodgaan is de enige zekerheid die we hebben in het leven. Toch hebben we het weinig over de dood, laat staan over ónze dood.

In Café Doodgewoon willen we tijd en ruimte maken om met elkaar over de dood en over het sterven te spreken. Deze bijeenkomst is op vrijdag, 8 juli van 14 – 16.00 uur in Rozet.

Palliatief en hoe nu verder?

In het Café Doodgewoon van juli is het thema: palliatief en hoe nu verder? – leven met de diagnose ongeneeslijk ziek. Te gast als inleider is Marianne de Bruin. Zij is werkzaam als verpleegkundig consulent palliatieve zorg bij hospice Rozenheuvel en PZNL (Palliatieve Zorg Nederland).
Hoe leef je verder als je te horen hebt gekregen dat je palliatief bent? Of als je vader/moeder, broer/zus, zoon/dochter, vriend/vriendin, goede buur of collega die diagnose kreeg? Denk je daar wel eens over na? Voor de één is de dood abstract, ver weg, voor de ander concreet, dichtbij. Wat we met elkaar delen is dat we stilstaan bij onze sterfelijkheid en hoe we ons daartoe kunnen en willen verhouden.

Café Doodgewoon

Café Doodgewoon is voor iedereen en voor alle leeftijden en wordt een keer per maand aangeboden, steeds op de tweede vrijdagmiddag van de maand.
Graag vooraf aanmelden: Café Doodgewoon – d3rdeverdieping. Vrijdag 8 juli, 14:00-16:00 uur, Rozet (lokaal 3.09) aan de Kortestraat 16.
Data: vrijdag 08-07 | 09-09 | 14-10 | 11-11 | 09-12 (2de vrijdag van de maand, niet in augustus).
Kosten: vrijwillige bijdrage.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen