Rijnstate Collegetour met hoogleraar Wim Oyen over nucleaire geneeskunde

Foto: Rijnstate

In Rijnstate Collegetour, koplopers in de zorg, vertellen hoogleraren van Rijnstate over hun vakgebied. In de tweede aflevering van de Collegetour op donderdagavond 25 november Wim Oyen, hoogleraar nucleaire geneeskunde.

Hij neemt ons mee in de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Nucleaire geneeskunde gebruikt radioactieve stoffen voor diagnostiek en behandeling van verschillende ziekteprocessen.

Wat drijft een hoogleraar

Wat is nucleaire geneeskunde? Wat kan het bijvoorbeeld betekenen voor de diagnostiek en behandeling van prostaatkanker? Kan nucleaire geneeskunde in de toekomst ook ingezet worden om te genezen? Hierover geeft Wim Oyen een openbaar college. Wat drijft hem nu persoonlijk in zijn vak? En waarom werkt hij als gerenommeerd internationaal hoogleraar juist in Rijnstate?

Wim Oyen: ‘Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen’

Deelnemen webinar

De tweede aflevering van de Rijnstate Collegetour vindt plaats op donderdag 25 november van 19.30 tot 20.15 uur. Wilt u deelnemen aan het webinar? Meldt u dan hieronder aan! U ontvangt per mail een link waarmee u eenvoudig kunt deelnemen. Hier vindt u meer informatie over de Rijnstate Collegetour en kunt u de eerste aflevering terugkijken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.rijnstate.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen