Kinderen van de Jozefschool rennen voor Bio Vakantieoord

Foto: Bio Vakantieoord

Kinderen van de Jozefschool uit Elden hebben €2.757 opgehaald met de Bio Kidsrun. De sponsorloop heeft als doel om vakanties mogelijk te maken voor kinderen met een handicap.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het Bio Vakantieoord.

‘Enorm verrast’

De Jozefschool organiseerde de Bio Kidsrun aan het einde van het vorige schooljaar. Vanwege corona is de cheque deze week feestelijk overhandigd aan Pieternel Suërs van het Bio Vakantieoord: “Ik ben enorm verrast met deze mooie cheque. Geweldig hoe de kinderen van de Jozefschool zich met zoveel enthousiasme hebben ingezet voor hun leeftijdsgenootjes, voor wie op vakantie gaan helemaal niet vanzelfsprekend is.”

Over het Bio Vakantieoord

Jaarlijks brengen 1900 gezinnen met gehandicapte kinderen hun vakantie door bij het Bio Vakantieoord. Het vakantiepark in de Arnhemse bossen heeft 18 volledig aangepaste vakantiewoningen en is het hele jaar geopend. Alle hulpmiddelen zijn er standaard aanwezig en het park beschikt over een unieke combinatie van aangepaste faciliteiten, zoals een therapeutisch zwembad, een manege, een bioscoop, een snoezelruimte, een belevingsbos, rolstoelfietsen en speeltoestellen. Alle hulpmiddelen en aanpassingen maken een aangepaste vakantie enorm kostbaar. Dankzij giften en donaties kunnen gezinnen met gehandicapte kinderen toch genieten van een fijne en betaalbare vakantie samen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden