De Alzheimer Cafés gaan weer van start

Foto: Alzheimer Cafe Arnhem

In de maand september organiseert het Alzheimer Cafés Arnhem weer fysieke thema-avonden voor iedereen die met dementie te maken heeft. De Alzheimer Cafés zijn een initiatief van Alzheimer Nederland.

Zijn worden maandelijks georganiseerd voor mensen met dementie, hun partners, vrienden, familie en andere belangstellenden.

Campagne: Samen sterker

Het Alzheimer Café biedt een gezellige avond met een programma rondom een specifiek thema. Daarnaast is het een plek om lotgenoten te ontmoeten en er is ruimte voor muziek (soms live). Er zijn verschillende Alzheimer Cafés in Arnhem en omgeving zodat er altijd wel een café bij jou in de buurt is.
Door Corona zijn we ons nog beter gaan beseffen hoe belangrijk het is om samen te zijn en elkaar te helpen. Juist op die manier kan je elkaar versterken. Ook de Alzheimer Cafés hebben de samenwerking opgezocht en openen hun deuren met de campagne: Samen sterker. Het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Arnhem heet daarbij de vaste én nieuwe bezoekers van harte welkom met een speciaal welkomstpakketje.

Ieder een eigen programma

De Alzheimer Cafés hebben ieder een eigen programma samengesteld, dus kijk vooral op de website of er een geschikte avond voor jou bij zit. Hopelijk zien we jou snel in één van onze Alzheimer Cafés.
De Alzheimer Cafés zijn open vanaf 19.00 uur.
Let op: Aanmelden voor het Alzheimer Café is noodzakelijk.
Uiteraard houden we rekening met de corona-beperkingen.

Meer informatie

Het programma, meer informatie en de contactgegevens van de Alzheimer Cafés vindt je op onze website:
alzheimer-nederland.nl/regios/arnhem-en-omstreken
Het programma van Alzheimer Café Arnhem: 19.30 – 21.30 uur.
De toegang is gratis.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden