Help jij mee bij de grote vaccinatieronde in Gelderland-Midden?

Foto: Stan Pittens

GGD Gelderland-Midden zoekt medewerkers voor de grote vaccinatieronde in onze regio. Van hulp bij het vaccineren tot aan administratieve en logistieke krachten. Wil je meehelpen in de strijd tegen corona?

Ze zijn op zoek naar medewerkers vaccinatie, administratieve medewerkers en logistieke medewerkers. Wil je binnenkort meehelpen bij het vaccineren in de regio? Bekijk wat de GGD jou te bieden heeft en solliciteer direct. Indien nodig wordt bijscholing georganiseerd.

Vaccinatie-werkzaamheden Covid-19

De GGD is druk met de voorbereiding op de grote vaccinatieronde van het vaccineren van de inwoners van Gelderland-Midden in de leeftijdsgroep 18 tot 60 jaar (met uitzondering van medische risicogroepen) voor Covid-19.

Zij zijn druk bezig met het vormgeven van deze projectorganisatie. Het aantal nieuwe medewerkers is op dit moment nog lastig te bepalen. Wel krijgen wij al van velen het aanbod om ons te komen helpen, waar wij graag op inspelen. Wij verzoeken jou daarom om het sollicitatieformulier in te vullen. Wij zullen contact met je opnemen, zodra er meer bekend is.

  • Medewerker vaccinatie. Het voorbereiden en/of geven van de vaccinaties. Het is een voorbehouden handeling, dus je moet medisch geschoold zijn (opgeleid als doktersassistent, verpleegkundige of arts). Je maakt de vaccinatie gereed, zet de vaccinatie en plaatst een pleister conform de protocollen.
  • Administratief medewerker. Je ontvangt de mensen bij binnenkomst, beantwoordt vragen, registreert de gegevens in de daarvoor bestemde applicatie. Je geeft kort aan wat de mensen te wachten staat, en vraagt bijvoorbeeld om de mouw op te stropen.
  • Logistiek medewerker / gastheer -vrouw. Je ontvangt de mensen op de locatie en wijst de weg. Je zorgt dat alles op locatie gereed is en klaar staat. Je helpt mee met opruimen.

Ben je drie dagen per week inzetbaar? Ben je flexibel en ook in het weekend en op de avonden beschikbaar? Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en empathisch vermogen? Beschik jij als medewerker vaccinatie over een hepatitis B vaccinatie? Dan ben jij diegenen waar de GGD naar op zoek is! Meld je aan!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden