Binnenspeeltuin Ballorig viert feest

Foto: Ballorig

Binnenspeeltuinketen Ballorig wordt dit jaar vierentwintig jaar. Het speelparadijs viert dat van 4 tot en met 11 oktober met een gezellige feestweek.

Daarbij worden er in haar vestigingen, verspreid door het hele land, feestelijke activiteiten gehouden. Want ook in tijden van corona kan er best een feestje gevierd worden.

Verantwoord feest vieren

Je verjaardag vieren in coronatijd is natuurlijk net even anders dan normaal. Vierde Ballorig het in voorgaande jaren groots op één dag, dit jaar hebben ze de festiviteiten verspreid overeen hele week. Door te werken met één of meerdere tijdsloten en een maximale capaciteit zorgt Ballorig ervoor dat er ook in deze tijden verantwoord feest gevierd kan worden.

Zowel in vestigingen als online

Zowel in de vestigingen als online is het feest van 4 t/m 11 oktober. De feestweek ging  zondag 4 oktober online van start met een nieuwe aflevering van de populaire YouTube serie Bewegen met Chat. dit is een workout video waarmee kinderen thuis lekker fit kunnen worden met de harige mascotte van Ballorig. (Lekker meebewegen? Klik ​hier​.) Daarnaast kunnen er via de social media kanalen van Ballorig dagelijks prijzen gewonnen worden. In de vestigingen worden de gasten vermaakt met (gratis) feestelijke activiteiten.

Verzekerd zijn van een plekje? Kijk hier​ voor meer informatie over het evenement, reserveren en ticketverkoop. Wil je zelf je verjaardag vieren bij Ballorig? Klik dan hier.​

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden