Rijnstate: mondneusmaskers voor alle patiënten, bezoekers en medewerkers

Foto: Ziekenhuis Rijnstate

Met ingang van morgen, vrijdag 2 oktober, vraagt ziekenhuis Rijnstate patiënten, bezoekers en medewerkers een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan het ziekenhuis. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar.

Heb je geen masker bij je, dan ontvang je een niet-medisch mondneusmasker  bij binnenkomst. Medewerkers van Rijnstate dragen ook een mondneusmasker.

Dringend advies

Hiermee geven wij gehoor aan het dringend advies van de overheid om een mondneusmasker te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Daar horen ook ziekenhuizen bij.

Patiënten en bezoekers dragen een eigen mondneusmasker. Als ze er geen bij zich hebben krijgen ze er een bij de ingang van het ziekenhuis. Ze houden dit mondneusmasker gedurende het hele bezoek op. Bezoekers die klachten hebben, worden in principe niet toegelaten.

Voor patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis geldt dat ze alleen buiten hun eigen kamer een mondneusmasker dragen.

Voorlopige maatregelen

Bovenstaande maatregelen zijn aan verandering onderhevig. Wijzigingen in landelijke en regionale maatregelen en het verdere verloop van de corona-epidemie kunnen maatregelen en afspraken veranderen.

Voor actuele informatie kun je kijken op de website: www.rijnstate.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden