Terugroepactie Albert Heijn Goudse kaas jong belegen blokjes

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn roept verpakkingen AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes terug. De supermarktketen heeft tot deze terugroepactie besloten omdat in de kaas mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig is.

Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Houdbaarheidsdatum 2-11-2020

De terugroepactie geldt voor de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes met de houdbaarheidsdatum 2-11-2020. In deze kaas is de schadelijke Salmonella bacterie aangetroffen. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Niet eten

Heb je deze blokjes kaas van Albert Heijn gekocht, en heeft de verpakking de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze kaas dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Meer weten?

Wil je meer weten over de terugroepactie van de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes door Albert Heijn? Neem dan contact op met de AH Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 03 05.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden