De Hersenstichting zoekt collectanten voor collecteweek 2021

Foto: Hersenstichting

Volgend jaar van 1 tot en met 6 februari (2021) wordt de vijfentwintigste collecteweek van de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte is de stichting op zoek naar vrijwilligers.

Collectanten zijn van harte welkom. Hoe meer collectanten er langs de deuren gaan, hoe meer opbrengst.

Hersenaandoening

Een op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor onderzoek, voorlichting en verbetering van de zorg.

Help je mee?

Help je mee door ook een ommetje te lopen met een collectebus? Een uurtje of twee collecteren in eigen buurtje is een kleine moeite met een groot effect. Je helpt je medemens ermee.
Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via hersenstichting.nl/collecte.

Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de 25e collecteweek van de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte zijn we op zoek naar vrijwilligers. Collectanten zijn van harte welkom. Hoe meer collectanten er langs de deuren gaan, hoe meer opbrengst. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor onderzoek, voorlichting en verbetering van de zorg. Helpt u ons mee door ook een ommetje te lopen met een collectebus? Een uurtje of twee collecteren in eigen buurtje, is een kleine moeite met een groot effect. U helpt uw medemens ermee. Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl/collecte

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden