Zeldzaam Mooi Markt 24 mei geannuleerd

Foto: Zeldzaam Mooi Markt

De Zeldzaam Mooi brocante markt, die op 24 mei  zou plaatsvinden op het Arnhemse Gele Rijders Plein, gaat niet door. Dit als gevolg van de beslissing van het kabinet om alle evenementen tot en met 1 september af te gelasten.

De impact voor de organisatoren is groot. En dat geldt ook voor de deelnemers; kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers die veelal niet in aanmerking komen voor het steunpakket van het kabinet.

Langdurige voorbereiding

Maanden tot zelfs jaren aan voorbereiding gaat er aan vooraf, om een markt, evenement of festival te organiseren. Heel veel kosten zijn in het begin van het jaar al gemaakt. Onder meer voor vergunningen, marketing en promotie, drukwerk, organisatie uren en dergelijke.

De organisatoren hebben begrip voor de maatregelen maar zijn ook erg teleurgesteld.

Nieuwe initiatieven

Voor deelnemers en relaties organiseerde het team van Zeldzaam Mooi ter compensatie een gratis online podium.
Nieuw zijn de Zeldzaam Mooi Boxen, speciaal voor voor Moederdag, Vaderdag en andere feestdagen, gevuld met handgemaakte en zelfontworpen producten van onze deelnemers eventueel aangevuld met ambachtelijke lekkernijen en/of biologische dranken. Houd de website in de gaten, dagelijks komen er nieuwe Zeldzaam Mooi Boxen bij.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden