Platform Bewust Arnhem gaat online

Foto: Bewust Arnhem

Arnhem krijgt haar eigen Bewust Arnhem platform. Een netwerk voor professionals, zzp’ ers, winkeliers en ondernemers, die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, gezondheid, welzijn en voeding.

Het platform heeft als doel een bijdrage leveren aan het duurzaam, gezond en plezierig [samen]leven in deze prachtige streek.

Potentiële leden via online ontmoetingen

In deze onrustige en voor sommigen wat eenzame tijden van het coronavirus, behoort het fysiek elkaar ontmoeten even niet tot de mogelijkheden. Daarom start Bewust Arnhem met het ontmoeten en het initiëren van samenwerkingsverbanden van potentiële leden via Online Ontmoetingen. Meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden is terug te vinden op de website van Bewust Arnhem.
Nog specifieker is dat het platform informeert haar inwoners over het laatste nieuws en activiteiten betreffende gezondheid, welzijn, duurzaamheid en persoonlijke groei in de regio Arnhem en omstreken.

Potentiële leden via online ontmoetingen

Het platform Bewust Arnhem biedt de lokale zzp’er, professional, ondernemer, winkelier of maatschappelijke organisatie de mogelijkheid zich lokaal te onderscheiden. Ook kunnen zij hun activiteiten, workshops, cursussen of initiatieven lokaal  promoten. Dat houdt in die dan aan te bieden via advertenties, een lokale en landelijke agenda, netwerkbijeenkomsten en middels vermelding in de twee-wekelijkse nieuwsbrieven. Dit is in navolging van onder andere de succesvolle Bewust Netwerken Bewust Achterhoek, Bewust Bollenstreek en Bewust Haarlem, die op dit moment meer dan duizend leden hebben.

Steeds groter wordende vraag naar lokale activiteiten

Het platform Bewust Arnhem beantwoordt hiermee een steeds groter wordende vraag naar lokale activiteiten op het gebied van welzijn, duurzaamheid en persoonlijk groei. De bereidheid om buiten de lokale regio te zoeken naar activiteiten op het gebied van welzijn, duurzaamheid en persoonlijke groei neemt af. In deze trend speelt Bewust Arnhem op in en voorziet hiermee in de behoefte. Bewust Arnhem is onderdeel van Bewust Netwerk, waar op dit moment circa 1700 leden bij aangesloten zijn.

Bewust Arnhem
Coert van den Enk

 

Tijdelijk gratis lidmaatschap

Bewust Arnhem beweegt zich voornamelijk in de steden en dorpen: Angeren, Arnhem, Bemmel, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Ellecom, Giesbeek, Groessen, Heveadorp, Huissen, Lathum, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Schaarsbergen, De Steeg, Valburg, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Inmiddels hebben zich de eerste geïnteresseerden zich al aangemeld bij Coert van den Enk van Bewust Arnhem. Het tijdelijk gratis lidmaatschap is gedurende de Corona crisis een eerste stap om straks samen, wanneer de maatregelen versoepelen, gezamenlijk sterk naar voren te komen. Jij doet toch ook mee?

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden