Mindfulness in Arnhem met Voluit Leven

Foto: Pixabay

Op dinsdagmiddagen organiseert Indigo de training Voluit Leven Mindfulness in Arnhem. Door de training te volgen krijg je meer gerichte aandacht in het hier en nu.

In de training wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren van wat er in je omgaat, minder te oordelen en milder te worden.

Meer kijk op eigen patronen

In de training Voluit Leven gaat het er niet om jezelf te veranderen. Het gaat om een andere bewuste kijk op jouw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit leer je door middel van Mindfulness-oefeningen met gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die je niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor jou zijn. dingen die je wel invloed op hebt. Door de training te volgen krijg je meer kijk op eigen patronen en hoe je met pijn en leed omgaat. Er wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren van wat er in je omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Je gaat daardoor bewuster leven. Ookn leer je meer te leven vanuit door jezelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor jou).

Acht bijeenkomsten

Deze cursus is voor inwoners van gemeente Arnhem en bestaat uit acht bijeenkomsten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel dien je zelf het cursusboek (Boom Hulpboek – Voluit leven) aan te schaffen.
De data zijn dinsdag 4, 11, 25 februari, 3, 10, 17, 31 maart en 7 april  van 14.00 tot 16.00 uur. De plaats is het Buurtcentrum De Lommerd, Spijkerstraat 185-A, 6828 DC Arnhem.
Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Indigo Preventie, tel. 026-3124483 of [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden