Benefietwandeltocht Alles eruit, opbrengst voor Jikke

Foto:

Wil jij ook nog even álles uit 2019 halen wat er in zit en 2020 met frisse moed beginnen? Ga dan mee op de benefietwandeling voor Jikke.

Op zondag 29 december organiseren we een benefietwandeltocht door de prachtige parken en bossen van Arnhem. We doen dit voor Jikke Broxterman. Jikke is bewoner van de wijk rond het Graaf Ottoplein. Ze heeft uitgezaaide darmkanker en kan in Duitsland een (bewezen effectieve) behandeling krijgen die helaas niet vergoed wordt in Nederland.

Geld inzameling

Wij zamelen geld in voor deze behandeling die 6 januari 2020 van start moet gaan. We doen dit voor Jikke en voor alle mensen na haar. Om te zorgen voor betere behandelingen tegen kanker.

Doe je mee voor Jikke én om jezelf een mooie, én gezonde eindejaarswandeling cadeau te doen? Samen met een groep gezellige mensen of met jouw vrienden of familie?

Startpunt

Startpunt van de wandeling is Brasserie Zypendaal. Daar word je opgewacht door iemand van het benefietteam, die je op weg zal helpen. Je krijgt een routebeschrijving mee. Je kunt starten tussen 10.00 en 14.00 uur.

Info en kosten:

  • Deelname € 10 euro per persoon, kinderen € 2,50 Het bedrag komt geheel ten goede aan de behandeling van Jikke.
  • Meer informatie over deze fundraising: Haal alles er uit wat er in zit.
  • Startpunt: Brasserie Zypendaal, Zypendaalseweg 95 in Arnhem.
  • Starttijd: tussen 10.00 en 14.00 uur
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden