Muziektheatervoorstelling over psychische kwetsbaarheid

Foto: Samen Sterk zonder Stigma

Indigo en de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei organiseren op donderdag 31 oktober de muzikale theatervoorstelling ‘Vind je het gek!’

Een ontroerend, humorvol en oprecht theateronderzoek naar de dunne scheidslijn tussen ‘normaal’ en ‘gek’. Wil je komen kijken, meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Grens tussen ‘gek’ en ‘normaal’

Theatermaakster Nynka Delcour sprak met zes ‘verhaalbrengers’ over hun leven, over de pieken en de dalen. Verhalen over leven met een duiveltje op je schouder, de wereld willen redden, je nergens thuis voelen of het niet meer zien zitten, maar toch doorgaan…  Dit riep bij haar de vraag op ”Waar ligt de grens tussen ‘normaal’ en ‘gek’ eigenlijk? En “Waarom gaan zij over die grens, en ik nèt niet?”

Samen met pianist Rob Stoop en Samen Sterk zonder Stigma zette Nynka deze echte verhalen om in een prachtig stuk muziektheater. Een pleidooi voor openheid over psychische problemen.

Nabespreking

Na afloop gaan we met het publiek in gesprek over kwetsbaarheid, stigma, anders zijn en het delen van je verhaal.

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats op donderdag 31 oktober om 19.30 uur in Theater de Leeuw, Leeuwensteinplein 1 te Arnhem. De voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die zich betrokken voelt bij het thema psychische kwetsbaarheid. De entree bedraagt 5 euro (mensen met een minimum inkomen en studenten betalen geen entree).

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Indigo: 026-3124483 of [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden