Stadsgesprek ‘kunst moet stromen’ op 17 juni

jun 12 , 13:20 Gemeenteberichten
kunst
Kom ook naar Musis op maandagavond 17 juni en doe mee met het stadsgesprek over kunst en cultuur in Arnhem.
Alle belangstellenden uit de stad zijn welkom: inwoners, ondernemers, de culturele sector, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en de politiek. Aanmelden verplicht: uiterlijk 9 juni (probeer het toch).

Jouw mening telt

De gemeente wil samen met de stad het cultuurbeleid vernieuwen. Ze voert al meerdere gesprekken met de cultuursector en makers in de stad maar willen iedereen de kans geven om mee te praten. We stellen uw mening erg op prijs.
Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen voor koffie of thee met wat lekkers. En na afloop kunnen we napraten met een hapje en drankje. Je maakt ook kans op een prijs. Onder de deelnemers aan het stadsgesprek verloot de gemeente drie podiumcadeaukaarten.

Arnhem verandert

Arnhem groeit de komende jaren naar ongeveer 190.000 inwoners. Op 17 juni gaan we samen verkennen waar de gemeente over tien jaar als culturele stad wil staan en wat daarvoor nodig is. Vragen die daarbij spelen zijn: welke betekenis hebben kunst en cultuur? Hoe kunnen we kunst en cultuur goed laten aansluiten op wat er leeft? Hoe krijgen kunst en cultuur voor meer mensen betekenis?

Aanmelden voor het Stadsgesprek

Wil je aanwezig zijn bij het stadsgesprek ‘Kunst moet stromen’? Stuur dan uiterlijk 9 juni (probeer het toch) een mail naar [email protected] onder vermelding van uw naam en eventueel jouw organisatie. Deelname is gratis.