Time2Vote-party feestje op 7 november

Foto: Pixabay

Op 22 november mogen we weer stemmen, dan voor de leden van de Tweede Kamer. Stemmen kan best ingewikkeld zijn, zeker omdat het niet vaak gebeurt of bijvoorbeeld nieuw voor jou is.

Daarom organiseert de gemeente op dinsdag 7 november de Time2Vote-party. Dit feest is voor iedereen van 18 jaar of ouder die met de gemeente het stemrecht wil vieren. Samen dragen wij de democratie. Daarom is het belangrijk dat iedereen stemt.

De Kiesmannen, muziek en meer

De avond start met een drankje en muziek. Daarna nemen de Kiesmannen ons in hun wervelende theatershow mee in de wereld van de Tweede Kamerverkiezingen. Waar ga jij voor stemmen en hoe bepaalt jij jouw stem? De Kiesmannen leggen het allemaal op een laagdrempelige en humorvolle manier uit.

Voor wie?

Alle Arnhemmers die 18 jaar of ouder zijn, zijn welkom bij de Time2Vote-party. Arnhemmers die voor het eerst mogen stemmen omdat zij bijvoorbeeld 18 zijn geworden hebben eerder al een persoonlijke uitnodiging voor het feest ontvangen.feestje

Datum en tijd

De Time2Vote-party is op dinsdag 7 november en begint om 19.30 uur. Het feest vindt plaats in de Eusebiuskerk, aan het Kerkplein 1 in Arnhem.
Uiterlijk 22.15 uur is het feest afgelopen.

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via onderstaande button. Je kunt maximaal twee kaartjes tegelijk bestellen.
Aanmelden

Toegankelijkheid

De Eusebiuskerk is rolstoeltoegankelijk. Er is een ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Mocht je een tolk Nederlandse Gebarentaal nodig hebben, of een ander hulpmiddel om bij de show te kunnen zijn, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw aanmelding. De gemeente neemt dan contact met jou op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen