Zorgen voor een hulpbehoevende naaste, wat doet dat met jou?

Foto: Shutterstock

Veel Arnhemmers zorgen voor een hulpbehoevend familielid, kennis of buurtgenoot door bijvoorbeeld helpen bij het huishouden, gezelschap houden of klusjes doen. Hulp geven aan bekenden met gezondheidsproblemen wordt ook wel mantelzorg genoemd.

Mantelzorgers vervullen een erg belangrijke rol in onze stad. De gemeente Arnhem en MVT Arnhem zijn benieuwd hoe inwoners van Arnhem het zorgen voor hulpbehoevende naasten ervaren en wat zij nodig hebben om deze hulp te kunnen blijven geven.

Benieuwd

De gemeente Arnhem en MVT Arnhem zijn benieuwd hoe inwoners van Arnhem het zorgen voor hulpbehoevende naasten ervaren en wat zij nodig hebben om deze hulp te kunnen blijven geven. Ook horen zij graag hoe zij hulp vanuit MVT Arnhem of de gemeente aan mantelzorgers kunnen verbeteren. Daarom organiseren gemeente Arnhem, MVT Arnhem en Spectrum in januari 2022 drie verschillende gesprekken met mantelzorgers. Ben jij mantelzorger in Arnhem? Dan nodigen deze organisaties jou graag uit hieraan deel te nemen.

In gesprek

Ben jij mantelzorger en wil jij de bovengenoemde partners vertellen wat mantelzorgen voor jou betekent? Meld je dan aan voor een van de online gesprekken:

  • Woensdag 19 januari van 19.30 tot 21.00 uur, voor jonge mantelzorgers onder de 24 jaar
  • Donderdag 20 januari van 19.30 tot 21.00 uur, voor mantelzorgers tussen de 24 en 65 jaar
  • Maandag 24 januari van 14.30 tot 16.00 uur, voor mantelzorgers vanaf 65 jaar

Organisaties die betrokken zijn bij het helpen van mantelzorgers mogen deze gesprekken ook bijwonen. Zij zijn erbij om mee te luisteren naar jouw verhaal en kunnen aan het eind van het gesprek kort een paar vragen stellen.

Aanmelden

Heb jij vragen of wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Renske Verheij ([email protected], telefoonnummer¬†06 22 440 060) of Tijmen van Kuijk ([email protected], telefoonnummer¬†06 ¬†38 033 295).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen