Commissie voor straatnamen zoekt burgerlid

Foto: Gemeente Arnhem

Heb jij belangstelling voor de geschiedenis van Arnhem en ken jij de stad goed? Dan is deze vacature mogelijk interessant voor jou.

Als lid van de commissie voor de straatnaamgeving reikt jouw invloed tot in de verre toekomst.

Profiel burgerlid

De commissie voor de straatnaamgeving adviseert het college van burgemeester en wethouders over (nieuwe) straatnamen in de c. De commissie bestaat uit meerdere ambtenaren en externe deskundigen. Sinds 2004 kent de commissie ook burgerleden. Op dit moment zoekt de commissie een nieuw burgerlid. Je woont in Arnhem en kent de stad goed. Je hebt hebt belangstelling voor de geschiedenis van de stad, haar diverse bevolking en geschiedenis en de gebouwde omgeving. Daarnaast heb je gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen neem jij een onafhankelijke positie in.
Het is voor dit werk belangrijk dat jij goed kunt samenwerken, oplossingsgericht denkt, creatief bent en een brede belangstelling heeft.

Inhoud functie

Als burgerlid geef jij adviezen vanuit het algemene perspectief van inwoners van Arnhem.
Je neemt deel aan ongeveer vijf vergaderingen per jaar. De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagmiddag en duren twee tot drie uur. Daarnaast is er regelmatig digitaal contact. Het is daarom belangrijk dat jij toegang hebt tot Microsoft Teams en e-mail en dat jij enige ervaring daarmee hebt.

Proeftijd en vergoeding

Een burgerlid wordt benoemd voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging met nogmaals drie jaar. Er wordt een proeftijd van een jaar gehanteerd.
Lidmaatschap van de commissie voor de straatnaamgeving wordt gehonoreerd met een vergoeding van €100,- per vergadering.

Procedure

Heb jij interesse? Stuur dan voor 6 september een korte motivatie en jouw cv naar [email protected].
Jouw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. De gesprekken vinden half september plaats. Het college van burgemeester en wethouders benoemt de leden van de commissie.

Meer informatie

Wil jij meer weten over deze functie? Je kunt meer informatie opvragen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen