Kaartenactie Samen voor Elkaar in Arnhem

Foto: Samen voor Elkaar

Het einde van het jaar is weer in zicht. Zoals bijna heel 2020 er anders uitzag, geldt dit ook voor de laatste dagen. We vieren kerst op een andere manier, maar de kerstgedachte blijft.

Laat de ander weten dat je aan hem of haar denkt.

Samen voor Elkaar

Samen voor Elkaar is een gezamenlijk initiatief van Voor Elkaar in Arnhem en gemeente Arnhem. We slaan de handen ineen voor Samen voor Elkaar in Arnhem. Met dit initiatief hopen we Arnhemmers uit te nodigen om de komende dagen extra voor elkaar klaar te staan. Met een kop koffie, een luisterend oor of een beetje hulp. Want zoals bijna heel 2020 er anders uitzag, geldt dit ook voor de laatste dagen. En juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te blijven kijken. De kaarten verspreiden we komende weken door de stad heen. Met dit initiatief hopen we Arnhemmers aan te zetten de ander te helpen, geheel volgens de geldende coronamaatregelen natuurlijk.

Voor elkaar met een klein gebaar

Een kop koffie met de buurvrouw of een wandeling met een collega. Juist nu moeten we naar elkaar omkijken. Print het kaartje (pdf, 4.84 kB) uit. Vul hem in, kruis aan voor welke activiteit je de ander graag uitnodigt en gooi hem bij die persoon in de brievenbus. Wat voor jou een klein gebaar is, is voor de ander een groot geschenk.

Voor Elkaar in Arnhem

Ben je op zoek naar hulp of een maatje? Voor Elkaar in Arnhem helpt je hierbij. Voor Elkaar in Arnhem is een samenwerking tussen verschillende Arnhemse organisaties die informele zorg bieden. Voor hulpvragen kun je op werkdagen terecht tussen 10.00 uur en 16.00 uur via 026 – 312 77 02. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Ga voor meer informatie naar voorelkaarinarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden