Digitale Dag van de Ondernemer op 20 november

Foto: Pixabay

Op 20 november organiseert MKB-Nederland de Dag van de Ondernemer. De gemeente ondersteunt dit initiatief.

Daarom wordt een gratis online ochtendbijeenkomst georganiseerd voor alle ondernemers die onze stad rijk is. Je bent van harte welkom.

Deelname en thema

Het thema van deze bijeenkomst is lokaal ondernemen in Arnhem. Het programma start om 8.00 uur en duurt tot 9.30 uur. Je kunt de bijeenkomst volgen via MS Teams. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Juist in deze lastige tijd is het belangrijk contact te hebben met elkaar. Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn om ook andere ondernemers digitaal te ontmoeten. Iedereen kan deelnemen aan de bijeenkomst via deze button: Deelnemen.

Programma

Na een warm welkom door wethouder Jan van Dellen wordt je geinformeerd over de stand van zaken van lokaal ondernemen in Arnhem. De gemeente wil lokale ondernemers in de gelegenheid stellen om bij aanbestedingen in Arnhem mee te doen. Graag geeft ze een toelichting over de mogelijkheden.
Ook informeert die jou over geldzaken en ondernemen.
Na het uitbreken van de coronacrisis is de gemeente met een proef gestart. Ben je een Arnhemse ondernemer met geldzorgen? Dan kan Geldzaken en Ondernemers jou helpen, met financieel advies, advies over het uitbreiden van jouw netwerk of hulp bij schulden. De gemeente geeft graag meer uitleg.
Tot slot zie je prachtige voorbeelden van lokale samenwerkingen vanuit het project Arnhem Made.

Break-out sessies

Vanaf 8.50 uur kun je meepraten en -doen in de zogenoemde break-out sessies:

 1. Arbeidsmarkt
  In deze sessie gaan we in op de war for talent. Hoe kun je je als voorkeurswerkgever positioneren en zo het juiste talent aan je organisatie verbinden?
  Door: Eiffel.
 2. Duurzaamheid
  Verduurzaming van onze samenleving is een blijvende uitdaging. In deze sessie komt aanbod wat voor bedrijven belangrijk is bij verduurzaming van bedrijfsvoering en hoe ze daarin effectief kunnen worden ondersteund.
  Door: Grant Thornton en SUEZ.
 3. Energie
  In Arnhem is het Energy-cluster volop in ontwikkeling. En met de komst van Connectr wordt dit cluster verder versterkt. In deze sessie wordt ingegaan op deze ontwikkeling en hoe dit voor MKB-bedrijven uit Arnhem kansen biedt.
  Door: The Economic Board en Venema Techniek.
 4. Digitalisering
  Digitalisering wordt steeds belangrijker in onze economie en samenleving. In deze sessie wordt ingegaan op het belang van digitalisering voor ondernemers en komt de wijze waarop bedrijven hierbij ondersteund kunnen worden aan bod.
  Door: Avisi en Hogeschool Arnhem Nijmegen.
 5. Horeca
  Wat kun je in deze moeilijke tijd doen als horeca ondernemer? Inspiratie en goede voorbeelden komen aan de orde in deze sessie.
  Door: KHN-Arnhem

Om 9.30 uur sluiten we de bijeenkomst gezamenlijk af.

Aanmelden voor break-out sessies

Aanmelden voor deelname aan het programma zelf is niet nodig. Voor het deelnemen aan de break-out sessies is aanmelden wel noodzakelijk. Mail jouw naam en het nummer van de break-out sessie waar je aan wilt deelnemen naar [email protected]. Je ontvangt dan dan een link waarmee je aan de sessie kunt deelnemen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen