112

Burgemeester sluit drugswoning Stadhoudersstraat

Foto: Pixabay

Burgemeester Marcouch sluit per direct een woning aan de Stadhoudersstraat. Vorige week trof de politie tijdens een huiszoeking in de woning een grote hoeveelheid harddrugs aan.

De huiszoeking vond plaats naar aanleiding van een strafrechtelijk onderzoek.

Onmiddellijke sluiting

In de afgelopen weken werd Arnhem geconfronteerd met meerdere dumpingen van drugsafval. “De gevaren en risico’s voor mens en milieu zijn groot,” aldus burgemeester Marcouch. “In Arnhem is er geen ruimte voor drugshandel en criminaliteit. Zeker niet in een woonwijk. Het ontwricht de samenleving en is een direct gevaar voor de buren en de leefomgeving. Juist in je eigen huis en buurt moet je je veilig kunnen voelen. Daarom zitten we er bovenop en sluit ik met onmiddellijke ingang de woning.” De woning blijft in ieder geval gesloten voor een periode van drie maanden.

Meld verdachte zaken

Het is belangrijk en zinvol om verdachte zaken direct te melden bij de politie. Signalen en tips helpen om een vuist te maken tegen de georganiseerde misdaad. NeemĀ  hiervoor contact op met de politie op via 0900 – 8844 (bij spoed 112).

Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Begin deze maand werden vijf personen aangehouden omdat zij een pand op het industrieterrein van de Arnhemse wijk Het Broek gebruikten als hennepkwekerij. Dit gebeurde na een anonieme tip.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden