23 oktober speelgoeduitgifte bij Speelstoet

Foto: Speelstoet

Speelstoet is woensdagmiddag 23 oktober van 13.30 -15.30 uur geopend voor speelgoeduitgifte op de Rijnbrink. Alle kinderen met een Gelrepas of een doorverwijzing zijn van harte welkom.

Bij Speelstoet kunnen ze gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

Gelrepas of doorverwijzing

Speelstoet is opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met Volkshuisvesting Arnhem en Siza. Kinderen/gezinnen met een Gelrepas of een doorverwijzing van een instantie of hulpverlener kunnen bij Speelstoet gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

Speelgoedwinkel zonder kassa

Bij Speelstoet kunnen kinderen uit gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben, drie keer per jaar, gratis speelgoed halen. Siza, zorgorganisatie voor mensen met een handicap, is sinds de oprichting bij de Speelstoet betrokken. Cliƫnten van Siza beheren verschillende innamepunten. Daar verzamelen en sorteren zij het speelgoed, maken het schoon en repareren het zo nodig.

Waar en wanneer

Na de voorbereidingen komt het speelgoed naar de verschillende uitgiftepunten in Arnhem. Namelijk in Eilandstaete in Malburgen, MFC de Wetering op de Geitenkamp en Speelstoet Arnhem-Zuid, de Rijnbrink, Zeelandsingel 40: tel. 088-1970301, www.rijnbrink.nl

Voor meer informatie, uitgiftepunten, data, locaties en openingstijden (ook volgend jaar) kijk naar www.speelstoet.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden