Enquete: minder vuurwerk bij de jaarwisseling?

Foto: Pixabay

De gemeente denkt na over het vuurwerkbeleid voor de komende jaarwisseling. Daarvoor wil ze graag weten wat jij als Arnhemmer daarvan vindt.

Wel of geen vuurwerk? Meer of minder vuurwerkvrije zones? Vul de vragenlijst in om je mening te geven.

Vuurwerkshow

Steek jij vuurwerk af bij de jaarwisseling? Of zie je liever dat het aantal vuurwerkvrije zones wordt uitgebreid? Zou je een vuurwerkshow bezoeken? Over het afsteken van vuurwerk wordt verschillend gedacht. Arnhemmers kunnen hun mening geven door de enquête in te vullen op www.vuurwerkonderzoekarnhem.nl.

Vuurwerkvrije zones

Sommige mensen genieten erg van de traditie en vinden de jaarwisseling zonder vuurwerk niet compleet. Anderen vinden de overlast die vuurwerk kan opleveren voor mensen, dieren en de natuur het niet waard. Zij zoeken liever naar een alternatief. De gemeente mag zelf regels opstellen voor het afsteken van vuurwerk. Zo is vorig jaar het aantal vuurwerkvrije zones in Arnhem al uitgebreid. Bij het opstellen van de regels wil de gemeente inwoners graag betrekken.

Vul de enquête in

Het invullen van de online enquête duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 8 september 2019.

De gemeente is benieuwd naar je mening!

vuurwerk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden