Maatwerkgesprekken voor subsidieregeling zonnepanelen

Foto: Oregon-Department-flickr

Bent u eigenaar van een pand met een groter dak (minimaal 150 m2) en heeft u een grootverbruikersaansluiting voor uw elektriciteit? Dan heeft u vast wel eens nagedacht over de voordelen van zonnepanelen.

De SDE+subsidieregeling is dan een mooie optie. U kunt zich nog tot 1 september inschrijven voor een gratis maatwerkgesprek hierover.

Zonnepanelen geven voordeel op de energierekening, dragen bij aan de waardevermeerdering van uw pand en dragen uiteraard bij aan een beter milieu. Om zonnepanelen te stimuleren is vanuit het Rijk de subsidieregeling voor duurzame energieproductie (SDE+) in het leven geroepen. In oktober kunt u hiervoor weer een aanvraag doen.

Gesprek op maat

Heeft u serieuze interesse in de aanschaf van zonnepanelen of het verhuren van uw dak voor zonnepanelen en wilt u weten hoe uw persoonlijke businesscase eruit ziet? Dan kunt u zich tot 1 september inschrijven voor een gratis maatwerkgesprek met subsidiespecialisten.

Zij stellen voor u de businesscase op met inzicht in uw investering en terugverdientijd. Op basis van de uitkomsten kunt u beslissen om een SDE+ subsidie aan te vragen. Mocht u besluiten tot een subsidieaanvraag dan helpt het Intergemeentelijk Subsidiebureau u met het invullen van de aanvraag.

Inschrijven voor gesprek

U kunt zich inschrijven door te e-mailen naar [email protected] Vermeld in uw e-mail uw contactgegevens, om welk pand het gaat, wie de eigenaar of huurder is en het elektriciteitsverbruik over het afgelopen jaar (dit heeft u ook nodig tijdens het gesprek). Na inschrijving maakt subsidieadviesbureau Hezelburcht op korte termijn een afspraak met u.

Als u interesse heeft in de subsidieregeling, raden wij u aan om dit jaar de subsidieaanvraag te doen, omdat in 2020 de regeling ingrijpend verandert. De businesscase voor zonnepanelen zal daardoor in 2020 aanzienlijk verslechteren ten opzichte van de regeling van 2019.

0