FREISTIL van Rolf Benz nu bij Volta51 Wonen in Zevenaar

Topkwaliteit meubelen voor jonge doelgroep

Topkwaliteit meubelen voor jonge doelgroep

ZEVENAAR – Volta51 wonen in Zevenaar is vanaf dit weekend ook dealer van het merk FREISTIL. Het meubelmerk FREISTIL is door Rolf Benz geïntroduceerd met als doel een jongere doelgroep te bereiken.

Volta51 wonen in Zevenaar heeft in haar winkel een flinke collectie Rolf Benz meubelen opgenomen. Dit zal de komende jaren groeien tot nagenoeg de hele collectie van het internationale topmerk. Om ook de jongere liefhebber van kwaliteit en zitcomfort beter te kunnen bedienen start Volta51 wonen in de kelder van het pand in Zevenaar met het merk FREISTIL.

Jonge doelgroep

Rolf Benz is begin 2012 gestart met het nieuwe meubelmerk FREISTIL. Doel van de introductie van dit nieuw merk was het bedienen van een jongere doelgroep met topkwaliteit meubelen. Door de eisen van dit jongere publiek te koppelen aan een jonge, trendy uitstraling is een mooie collectie ontwikkeld die tegen aantrekkelijke prijzen wordt aangeboden.

Extra

Volta51 wonen is , naast de merken Rolf Benz en Freistil, tevens dealer van De Sede en Team’by’Wellis. Topmerken die zich kenmerken door topkwaliteit en topdesign. In de kelder van het pand aan de Voltastraat in Zevenaar vindt u tevens een grote collectie sierkussens waarmee u in uw interieur eenvoudig extra kleur en sfeer kunt creëren.

Volta51 wonen is zondag 3 maart extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De winkel is gevestigd aan de Voltastraat 49 in Zevenaar. Tel.: 0316-332222  of www.volta51.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen