Blauwe Vinger gezocht!

Foto:

Arnhem – Het Nederlandstalige bluestrio De Blauwe Vingers dat eind mei nog het a-capella debuutalbum “Niet vergeten uit te checken” presenteerde is even geen trio meer. Zanger/Saxofonist Martijn ‘Tinez’ van Toor heeft de band verlaten om zich weer volledig op zijn band Tinez Roots Club te kunnen storten.De overgebleven Arnhemse muzikanten Anne-Maarten (Hills) van Heuvelen en Tse Kao zijn nu op zoek naar een nieuwe derde man. Hiervoor worden eind November/begin December openbare audities georganiseerd (met publiek) op een nog nader te noemen lokatie.De line up van De Blauwe Vingers bestond tot nu toe uit drie zangers die respectievelijk bas, gitaar en saxofoon speelden. De nieuwe derde man moet dus zowel kunnen zingen als een instrument kunnen bespelen. (Percussie/drums/melodieinstrument).Dus zing je de blues en ben je daarnaast instrumentalist en heb je een professionele instelling en tijd om te investeren in toekomstige projecten van De Blauwe Vingers? Geef je dan op voor de auditie. Stuur een demo (minimaal 2 mp3’s) of website met een korte motivatie waarom jij denkt dat je de nieuwe Blauwe Vinger bent naar info[@]deblauwevingers.nl. Je ontvangt een uitnodiging voor een repetitie voor de audities als je bent geselecteerd uit de aanmeldingen. Voor meer informatie over De Blauwe Vingers kun je terecht op www.deblauwevingers.nl .

Arnhem – Het Nederlandstalige bluestrio De Blauwe Vingers dat eind mei nog het a-capella debuutalbum “Niet vergeten uit te checken” presenteerde is even geen trio meer. Zanger/Saxofonist Martijn ‘Tinez’ van Toor heeft de band verlaten om zich weer volledig op zijn band Tinez Roots Club te kunnen storten.
De overgebleven Arnhemse muzikanten Anne-Maarten (Hills) van Heuvelen en Tse Kao zijn nu op zoek naar een nieuwe derde man. Hiervoor worden eind November/begin December openbare audities georganiseerd (met publiek) op een nog nader te noemen lokatie.
De line up van De Blauwe Vingers bestond tot nu toe uit drie zangers die respectievelijk bas, gitaar en saxofoon speelden. De nieuwe derde man moet dus zowel kunnen zingen als een instrument kunnen bespelen. (Percussie/drums/melodieinstrument).
Dus zing je de blues en ben je daarnaast instrumentalist en heb je een professionele instelling en tijd om te investeren in toekomstige projecten van De Blauwe Vingers? Geef je dan op voor de auditie. Stuur een demo (minimaal 2 mp3’s) of website met een korte motivatie waarom jij denkt dat je de nieuwe Blauwe Vinger bent naar info[@]deblauwevingers.nl. Je ontvangt een uitnodiging voor een repetitie voor de audities als je bent geselecteerd uit de aanmeldingen. Voor meer informatie over De Blauwe Vingers kun je terecht op www.deblauwevingers.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen