Swingende afsluiter bij Park Open zondag 26 augustus

Foto:

Arnhem -Zondag 26 augustus vindt alweer de laatste editie van Park Open van 2012 plaats. Voor de afsluitende editie hebben we natuurlijk een swingende band geboekt die weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Tinez Roots Club , de band van de Arnhemse saxophonist Martijn van Toor swingt de pan uit met hun jump blues, rhythm en blues en rock ‘n roll. DJ Spincat zorgt voor muziek op het veld en daarnaast vindt ook de voor laatste keer dit seizoen het Young Talent Stage plaats met de Arnhemse rockband Kill The Crocodile.Tinez Roots Club bestaat uit vier mannen uit Arnhem, Amsterdam en Berlijn, is zo blank als wat en weet het toch voor elkaar te krijgen een dampende cocktail van greasy rhythm ‘n blues, groovy soul, jazzy licks en wild rock ‘n roll te spelen, zwarter dan de sterkste bak espresso. Swing zoals die doorgaans alleen wordt gemaakt in de donkerste voorsteden van het Amerikaanse diepe zuiden.DJ Spincat aka Michiel de Jong haalt de swing & grooves uit verscheidende muziekstijlen zoals: Balkan beat, Jazz, Disco, Latin, Lounge, Pop, Rock, Ska en Soul. Kill the Crocodile is naar eigen zeggen ‘de beste basis voor de toekomst!’. Geïnspireerd door werk van ‘Red Hot Chili Peppers’, ‘Paramore’ en ‘John Mayer Trio’ maken ze energievolle rocksongs met verrassende wendingen. Gevormd begin 2012, maar nu al knalt deze Arnhemse band flink door de speakers.Kinderatelier XieXie gaat weer ‘speulen’ met de kinderen op het XieXie kinderveld en knutselen met allerlei leuke recycle materialen. Deze keer is het thema ‘Con Carton’, karton met sneetjes, een hoop plastic en allerlei fröbels om allemaal in je kunstwerkje te stoppen.Het programma begint om 14:00 uur op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Bijzonder is dat het aangekondigde programma altijd doorgaat. Alleen bij voorspelde, hevige regenval wordt een concert afgelast. Kom met openbaar vervoer, op de fiets of lopend en houdt de honden aan de lijn. De entrée is gratis!

Arnhem -Zondag 26 augustus vindt alweer de laatste editie van Park Open van 2012 plaats. Voor de afsluitende editie hebben we natuurlijk een swingende band geboekt die weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Tinez Roots Club , de band van de Arnhemse saxophonist Martijn van Toor swingt de pan uit met hun jump blues, rhythm en blues en rock ‘n roll. DJ Spincat zorgt voor muziek op het veld en daarnaast vindt ook de voor laatste keer dit seizoen het Young Talent Stage plaats met de Arnhemse rockband Kill The Crocodile.
Tinez Roots Club bestaat uit vier mannen uit Arnhem, Amsterdam en Berlijn, is zo blank als wat en weet het toch voor elkaar te krijgen een dampende cocktail van greasy rhythm ‘n blues, groovy soul, jazzy licks en wild rock ‘n roll te spelen, zwarter dan de sterkste bak espresso. Swing zoals die doorgaans alleen wordt gemaakt in de donkerste voorsteden van het Amerikaanse diepe zuiden.
DJ Spincat aka Michiel de Jong haalt de swing & grooves uit verscheidende muziekstijlen zoals: Balkan beat, Jazz, Disco, Latin, Lounge, Pop, Rock, Ska en Soul.
Kill the Crocodile is naar eigen zeggen ‘de beste basis voor de toekomst!’. Geïnspireerd door werk van ‘Red Hot Chili Peppers’, ‘Paramore’ en ‘John Mayer Trio’ maken ze energievolle rocksongs met verrassende wendingen. Gevormd begin 2012, maar nu al knalt deze Arnhemse band flink door de speakers.
Kinderatelier XieXie gaat weer ‘speulen’ met de kinderen op het XieXie kinderveld en knutselen met allerlei leuke recycle materialen. Deze keer is het thema ‘Con Carton’, karton met sneetjes, een hoop plastic en allerlei fröbels om allemaal in je kunstwerkje te stoppen.
Het programma begint om 14:00 uur op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Bijzonder is dat het aangekondigde programma altijd doorgaat. Alleen bij voorspelde, hevige regenval wordt een concert afgelast. Kom met openbaar vervoer, op de fiets of lopend en houdt de honden aan de lijn. De entrée is gratis!

Kijk voor meer informatie over Park Open op www.parkopen.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen