Nederlandse première “A dangerous method” in Focus

Foto:

Arnhem – Vanaf 15 maart te zien in Focus Filmtheater Arnhem.

Arnhem – Vanaf 15 maart te zien in Focus Filmtheater Arnhem.

Focus Filmtheater Arnhem vertoont vanaf 15 maart A DANGEROUS METHOD van David Cronenberg. In deze film vertelt hij het verhaal van de riskante therapeutische relatie die Carl Jung met zijn beeldschone patiente Sabina Spielrein onderhoudt. Ook zijn leermeester Sigmund Freud gaat zich voor haar interesseren.
Wenen aan de vooravond van WO I. Geïntrigeerd door de uitdaging van een onmogelijke zaak, neemt de gemotiveerde Dr. Carl Jung (Michael Fassbender) de onstabiele, maar bevallige Sabina Spielrein (Keira Knightley) onder zijn hoede als patiënt.Gewapend met de methode van zijn leermeester, de gerenommeerde Sigmund Freud (Viggo Mortensen) gaat Jung aan de slag, maar als snel vallen beide mannen ten prooi aan Sabina’s bekoring en raken ze verstrikt in een web van intriges.

A Dangerous Method is een film van David Cronenberg (A History of Violence, Eastern Promises) met Keira Knightley (Pride & Prejudice), Viggo Mortensen (The Lord of the Rings), Vincent Cassel (Black Swan) en Michael Fassbender (Shame).

Voor alle bisocoopnieuws kijk op de agenda van deze site

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen