Wortel opgepakt

Ondanks dat tijdens carnaval veel mensen er verkleed bijlopen, bleek het zoeken naar een”WORTEL” niet een heel moeilijke opgave. De man werd snel opgespoord en bleek bij controle enkele wikkels cocaïne en een flesje GHB bij zich te hebben. De drugs werden in beslag genomen. De man moest mee naar het politiebureau en is later na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

HUISSEN – Een opmerkelijk bericht vanuit Huissen: De politie in Huissen heeft maandag 20 februari tijdens het toezicht op het carnaval op het Raadhuisplein carnavalsgast uit Angeren opgepakt omdat hij drugs bij zich had. Agenten kwamen de man op het spoor nadat ze kort daarvoor een andere carnavalsvierder betrapten op drugsgebruik op de openbare weg. Hij zou de drugs hebben verkregen via iemand die verkleed ging als“WORTEL”.

Ondanks dat tijdens carnaval veel mensen er verkleed bijlopen, bleek het zoeken naar een“WORTEL” niet een heel moeilijke opgave. De man werd snel opgespoord en bleek bij controle enkele wikkels cocaïne en een flesje GHB bij zich te hebben. De drugs werden in beslag genomen. De man moest mee naar het politiebureau en is later na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen