Na ruim elf jaar stopt ‘t Amusement per 1 januari

Foto: Estee Stroker

Chef-kok Estée Strooker sluit per 1janauri na ruim elf jaar haar restaurant ‘t Amusement. Voor Estée Strooker is het tijd voor iets nieuws.

De komende maanden neemt Strooker waardig afscheid, met onder meer een Hommage menu.

Estee Stroker
’t Amusement

Kroon op haar carrière als chef-kok

Na haar koksopleiding in Parijs en het winnen van het tv-programma Masterchef Nederland vormde ‘t Amusement de afgelopen ruim elf jaar volgens Estée Strooker een fantastische kroon op haar carrière als chef-kok. Met onder andere een vermelding in de gids ‘Lekker 500’, Michelin en Gault Millau.
In augustus werd het elfjarig jubileum gevierd, waarbij veel vaste gasten kwamen genieten van een uitgebreid elf gangen menu. De mooie feedback van de gasten, daar doe je het voor als restaurateur. Zo schreef een vaste gast van het eerste uur “In al die elf jaar waren we altijd weer blij verrast met alle heerlijkheden en was het genieten! Dank je wel Estée en team, het was weer een feestje om bij jullie te mogen eten!”.
Estée Strooker benadrukt dat ze dit succes niet had kunnen bereiken zonder het team van jonge, gedreven en talentvolle medewerkers waar zij al die jaren steeds op heeft kunnen bouwen.

Culinaire nevenactiviteiten ontplooid

Estee Stroker
Food Waste Challenge

Naast het runnen van ‘t Amusement heeft Estée de afgelopen jaren ook nog eens drie kookboeken uitgebracht en vele andere culinaire nevenactiviteiten ontplooid, zoals haar kookprogramma’s op 24Kitchen, het opzetten van Eetwinkel STROOM, het schrijven van recepten en het geven van (online) culinaire masterclasses.
Estée Strooker: “Mijn medewerkers en ik hebben met ‘t Amusement elf fantastische jaren gehad, maar ik vind het nu tijd dit hoofdstuk in mijn leven af te sluiten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Met pijn in het hart, want ik wil niet stoppen met koken en loop over van plannen op dit gebied. Maar het is tijd om mijzelf culinair opnieuw uit te vinden en ik vind het onmogelijk dit te doen zonder mij los te maken van ’t Amusement. Daarom zal het restaurant eind dit jaar haar deuren sluiten.”

Een waardig afscheid

Samen met haar medewerkers wil Estée de komende drie maanden een waardig afscheid aan de restaurantgasten aanbieden. Het team zal zich een laatste keer van haar beste kant laten zien, daarom serveert het in de maanden november en december een exclusief Hommage Menu van zeven gangen. Op 23 en 24 december wordt de ultieme hommage van elf gangen geserveerd, geheel in Kerststijl. Om knallend de feestdagen in-, en het Amusement tijdperk uit te luiden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen