Terugroepactie Sligro gerookte kipfilet in plakken

Foto: Sligro

Groothandel Sligro roept het product Kipfilet Gerookt Plak terug. Sligro waarschuwt dat het product Kipfilet Gerookt Plak mogelijk besmet is met de Listeria Monocytogenes bacterie.

Het eten van dit product kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Listeria Monocytogenes bacterie

De terugroepactie betreft de Kipfilet Gerookt Plak in verpakking 500 gram, artikelnummer 470247 en GTIN code 8713946003852. De waarschuwing geldt voor de verpakkingen met THT-datums 2-11-2020en 4-11-2020. Hoewel de THT-datum van deze verpakkingen al verlopen is, is het mogelijk dat dit product is ingevroren.
Sligro is een groothandel. Het is echter mogelijk dat dit product ook bij particulieren terecht is gekomen, en daarom is deze terugroepactie opgenomen op hun website. Ben je wederverkoper van dit product, dan wijst Sligro jou er op dat je verplicht bent jouw afnemers te informeren over deze terugroepactie en om melding te doen bij de NVWA, of de betreffende autoriteit in jouw eigen land, als dat niet Nederland is.

Terug brengen

Als je deze gerookte kipfilet hebt gekocht, en het product heeft één van deze houdbaarheidsdatums, eet het product dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Sligro, of contact op te nemen met het filiaal. In overleg met de vestiging krijg je het aankoopbedrag retour.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria Monocytogenes bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Kipfilet Gerookt door Sligro? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 0800 – 022 51 54 of met jouw Sligro Bezorgservice op telefoonnummer 0800 – 754 47 67.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden