Terugroepactie AH Biefstukworst wegens mogelijke E. Coli bacterie

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn is een terugroepactie gestart van verpakkingen AH Biefstukworst. In sommige verpakkingen van dit product is de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig. 

Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.

Verpakking van 200 gram, houdbaarheidsdatum 21 september 2020

De terugroepactie is van toepassing op de AH Biefstukworst in verpakking 200 gram met de houdbaarheidsdatum 21 september 2020. In de biefstukworst in deze verpakkingen is mogelijk de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Gekocht? Niet eten

Heb je de AH Biefstukworst gekocht en heeft deze de houdbaarheidsdatum 21 september 2020? Eet deze biefstukworst dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor de AH Biefstukworst kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn of (gratis) bellen naar telefoonnummer 0800 – 03 05.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden