Allergenenwaarschuwing Brownie Fudge Cake DekaMarkt

Foto: DekaMarkt

DekaMarkt roept allebei Brownie Fudge Cake terug omdat niet alle allergenen op de verpakking staan vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor soja en/of melk.

Consumenten zonder allergie voor melk en/of soja kunnen de Brownie Fudge Cake gewoon eten.

Brownie Fudge Cake

De waarschuwing geldt voor het volgende product: Proef ’t Verschil Brownie Fudge cake 280 gram met artikelcode 8710871204583 en de THT-datum 24-9-2020.
Na controle is gebleken dat in deze Brownie Fudge Cake melk en soja bevatten. Deze allergenen staan echter niet op de verpakking vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor soja en/of melk. Consumenten zonder allergie voor melk en/of soja kunnen de Brownie Fudge Cake gewoon eten.

Niet eten, maar terugbrengen

Heb je deze Brownie Fudge Cake gekocht en ben je allergisch voor soja en/of melk? Eet deze Brownie Fudge Cake dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van DekaMarkt, afhankelijk van waar je het product hebt gekocht. Het aankoopbedrag krijg je terug in de winkel. Een kassabon is daarvoor niet nodig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van DekaMarkt voor Brownie Fudge Cake? Neem dan contact op met de supermarktketen. Je kunt bellen met DekaMarkt via telefoonnummer 088 – 313 55 55 of hun website.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden