Kook  thuis een drie-gangen menu live met Estée Strooker

Foto: Estée Strooker

Op 31 mei, Eerste Pinksterdag, de laatste dag voordat de horeca weer open mag, geeft onze Arnhemse chefkok Estée Strooker een live Masterclass vanuit haar eigen keuken.

Een mooi moment om nog een keer te werken aan je kook skills.

Kook als een chef

Nu haar restaurant ’t Amusement gesloten is heeft Estée tijd om te werken aan andere projecten zoals deze. “Ik wil mensen graag laten zien dat je ook zelf thuis een restaurant waardig menu kunt koken, ook als je slechts een uurtje te besteden hebt,” aldus de chef.

Binnen een uur op tafelEstée Strooker

Estée Strooker heeft een menu voorbereid, waarbij ze je zal begeleiden om dit binnen een uur op tafel te krijgen. “Het menu is gebaseerd op Nederlandse ingrediënten die in het seizoen zijn. Nu goed te verkrijgen en qua smaak optimaal. De perfecte componenten voor een heerlijk Pinkster-diner.”

-Lamstartaar met watermunt-daslook relish
-Witte asperges met Noordzee schol in een zeewier korstje met Noilly Prat saus
-Aardbeiensorbet met vlierbloesem-meringue

Bestel de Culi Kit online

Om je te helpen het menu net nog even naar dat volgende niveau te tillen, heeft Estée een Culi Kit ontwikkeld. Sommige recepten vragen namelijk om ingrediënten waarvan je geen flauw idee hebt waar je ze vandaan moet toveren. Of die je alleen in grootverpakking kan kopen en waarvan je geen idee hebt wat je met de rest moet aanvangen. Maar dat zijn wel vaak de ingrediënten die net voor de extra wauw-factor zorgen. Daarom kun je een pakketje bestellen met moeilijke ingrediënten. In dit geval krijg je watermunt-daslook relish, zeewier zout en vlierbloesem siroop thuis gestuurd. Ook bevat het pakket alle uitgewerkte receptuur en een boodschappenlijst.Estée Strooker

Alleen nog even alles klaar zetten

Op 31 mei hoef je dan alleen nog even alles klaar te zetten. Zorg dat je om 17.00 uur haar livestream kunt bijwonen en kook je mee met Estée. Tijdens het koken kan je al je brandende vragen stellen en tover je vervolgens een heerlijk diner op tafel voor jouw geliefden. Receptuur en ingredienten zijn voor vier personen, voor twee keer twee personen, of voor twee hele hongerige personen.

Andere plannen op 31 mei?

Als je op 31 mei om 17:00 uur al andere plannen hebt, maar je wilt dit menu bijvoorbeeld graag Tweede Pinksterdag op tafel zetten dan kan dat natuurlijk ook. De livestream is later terug te kijken. En voor alle brandende culi-vragen kun je contact opnemen met Estée en haar team.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden