Taco Mundo opent 27e vestiging in Arnhem

Foto:

Taco Mundo staat bekend om haar verse, traditionele Mexicaanse gerechten. De nieuwste winkel komt aan de Looierstraat 11.

Daarmee heeft Taco Mundo inmiddels 27 winkels verspreid door heel Nederland.

Kennis maken met  Mexicaanse keuken

Ali Sina en Emil zijn beiden afkomstig uit Arnhem en voorheen werkzaam in het bedrijfsleven. Ze gaan het roer helemaal omgooien en kunnen niet wachten om bewoners in Arnhem kennis te laten maken met de enige echte Mexicaanse bezorgformule. Als trotse eigenaren nodigen zij je uit voor de opening van hun Taco Mundo vestiging in Arnhem. Hierbij zullen zij heerlijke Mexicaanse hapjes serveren, zodat je kennis kunt maken met de Mexicaanse keuken én Taco Mundo.

Duurzame bezorging

Taco Mundo staat bekend om haar verse, traditionele Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos en Quesadillas. Binnen hun assortiment hebben ze ook een ruime keuze aan vegetarische opties en bezorgen ze ook Bowls en Salads. Omdat Taco Mundo duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zal ook deze nieuwe winkel geheel met elektrische scooters en fietsen gaan bezorgen.

Bezorggebied stapsgewijs uitbreiden

Ali Sina en Emil hebben gemerkt dat de komst van Taco Mundo leeft in Arnhem. “Ik heb al veel enthousiaste mensen op straat gesproken en op social media werd al enige tijd gevraagd wanneer we in Arnhem open zouden gaan.”

Taco Mundo Arnhem zal haar bezorggebied stapsgewijs uitbreiden. Op het moment is het bezorggebied 6811. Aan de Looierstraat 11 kunnen de Quesadillas, Burritos en vele andere gerechten afgehaald worden. Ali Sina en Emil kijken ernaar uit jou hier te ontvangen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden