Koken binnen je budget in Malburgen

Foto: pixabay

Van oktober tot en met januari 2020 vindt de cursus Koken Binnen Je Budget! plaats. Het is een laagdrempelige cursus onder begeleiding van een kok waarbij gezond en betaalbaar koken centraal staat.

Bij elke les kookt iedereen gezamenlijk een gerecht dat ze aan het einde van de les samen opeten. Deelname is gratis.

Meer dan alleen koken!

Koken Binnen Je Budget is een initiatief van Rozet, de Voedselbank Arnhem, Rijn IJssel  en Vitanos. Wil je gezond, gemakkelijk en lekker koken? Recepten en etiketten beter begrijpen? Zelf recepten opschrijven en aanpassen? Beter uitkomen met je budget? Doe dan mee met Koken Binnen Je Budget!

Seizoensgroenten

Je leert een gerecht te koken met de producten van de Voedselbank. Verder leer je een menu uit te schrijven, hoeveelheden ingrediënten te berekenen, etiketten te lezen en verstandig om te gaan met geld. Elke kookles gebruikt een seizoengroente als thema, bijvoorbeeld: pompoen, aubergine of bloemkool. De gerechten passen dan in een gezonde leefstijl. Daarom is er rekening gehouden met het gebruik van vetten, koolhydraten, suiker en zout.

Praktische informatie

De omvang van de groep is 10 deelnemers.
– De cursus duurt 12 weken en bevat 12 lessen van ongeveer 3 uur.
– De cursisten krijgen een budget dat past bij het aantal maaltijden dat zij maken.
– De cursus is in De Spil Malburgen en begint op woensdag 23 oktober om 09.30 uur.
– Deelname is gratis!

Aanmelden

De cursus vindt plaats in De Spil Malburgen, Lupinestraat 12, 6841 GD Arnhem vanaf woensdag 23 oktober, om 09.30 uur.

Wil je graag meedoen aan deze cursus? Of ken je iemand voor wie dit enorm leuk en leerzaam is?  Aanmelden gaat via telefoonnummer 06-5180 6891 of stuur een e-mail naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden