Terugroepactie AH maaltijdsalade tonijn wegens listeria

Foto: Albert Heijn

Tijdens controles bij de Albert Heijn maaltijdsalade tonijn bleek dat de Listeria bacterie mogelijk aanwezig was in het product. De maaltijdsalade wordt teruggeroepen.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Niet eten, terug brengen

De terugroepactie geldt voor de Albert Heijn maaltijdsalade tonijn in verpakking 450 gram met de volgende THT-codes: 07-09-2019 08-09-2019 09-09-2019. Als u deze Albert Heijn maaltijdsalade tonijn met de genoemde THT-datum gekocht heeft, eet deze dan niet op. Breng het product terug naar de winkel. Dan krijgt u het aankoopbedrag direct terug.

Wel gegeten?

Heeft u deze maaltijdsalade al gegeten en gezondheidsklachten gekregen, neem dan contact op met uw huisarts. Vermeld daarbij dat u dit product heeft gegeten.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de Albert Heijn maaltijdsalade tonijn kunt u de Servicelijn van Albert Heijn bellen:  telefoonnummer 0800 – 03 05. U kunt ook kijken naar: Terugroepactie AH Maaltijdsalade Tonijn.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden