112

Verkeershinder Paleis van Justitie Arnhem door onderhoud John Frostbrug

Foto: Paleis van Justitie Arnhem

Het Paleis van Justitie in Arnhem is al vanaf maandag 30 mei minder goed bereikbaar door onderhoudswerkzaamheden aan de John Frostbrug. Bezoekers die met auto naar het Paleis komen moeten daardoor rekening houden met een langere reistijd.

Rijkswaterstaat start op zaterdag 28 mei 2022 met het groot onderhoud aan de John Frostbrug. Het gemotoriseerd verkeer gaat hier tot begin september 2022 grote hinder van ondervinden. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden wel gewoon gebruik blijven maken van de brug.

Een rijstrook beschikbaar

Tussen 30 mei en 23 juli is er stadinwaarts slechts een rijstrook beschikbaar voor het gemotoriseerd verkeer, inclusief openbaar vervoer. Ook wanneer u de stad uitrijdt is er een rijstrook beschikbaar. Er geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur.

Volledige afsluiting vanaf 23 juli

Vanaf 23 juli 2022 tot 10 september is de brug zeven weken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeerd, inclusief openbaar vervoer en hulpdiensten. Fietser en voetgangers kunnen wel via de brug de andere kant van de stad bereiken. Alternatieve routes richting het centrum zijn de N325 Andrej Sacharovbrug (de Pleijbrug) en de Nelson Mandelabrug.

Meer informatie

Kijk op de website van Rijkswaterstraat voor meer informatie op de projectpagina over de John Frostbrug.

Bron: Rechtspraak

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen