112

Verdachten snelkraak kledingwinkel aangehouden

De politie heeft woensdag 3 december drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een snelkraak in de binnenstad van Arnhem. Bij deze snelkraak werden bij een kledingwinkel meerdere dure jassen weggenomen.

Inbrekers forceerden in de nacht van maandag op dinsdag 2 december rond 04.00 uur een ruit van een kledingwinkel aan de Jansstraat en namen meerdere dure jassen weg. Zij vluchtten vervolgens per scooter. De politie startte een onderzoek en naar aanleiding van dit onderzoek doorzochten agenten woensdagmiddag een woning in Arnhem. In de woning werden meerdere jassen aangetroffen die bij de snelkraak waren weggenomen. Twee 18-jarige en een 22-jarige uit Arnhem zijn in de woning aangehouden. Zij zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De jassen zijn in beslag genomen en de politie doet verder onderzoek.
Oproep getuigen
In verband met het verdere onderzoek is de politie nog opzoek naar personen die getuigen zijn geweest van de snelkraak. Het forceren van de ruit ging met veel lawaai en dit zouden mensen gehoord kunnen hebben. Mogelijk dat zij de politie meer kunnen vertellen over de snelkraak. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meldt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen