112

Brandweerauto van de weg af door gladheid.

“Volg ons” op @HetArnhemNieuws via twitter!!

WAGENINGEN – Een tankautospuit van de brandweer Wageningen is vanochtend door de gladheid op zijn kant gegaan ter hoogte van de bocht Nieuwe Steeg/Slagsteeg. Iets voor acht uur werd de brandweer gealarmeerd omdat een tractor in de sloot lag. Om zowel de tractor in de sloot als de brandweerauto te kunnen helpen is opgeschaald.

De inzittenden van het brandweervoertuig zijn flink geschrokken van de klap. Er was geen sprake van beknelling, iedereen is zelfstandig uit het voertuig gekomen. Alle personen uit de brandweerauto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Voor nader onderzoek is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe groot de schade aan het brandweervoertuig is, is nu nog niet bekend. Het voertuig is zo snel mogelijk door een berger van de weg gehaald.

Bij het incident met de tractor bleek inzet van de brandweer niet nodig te zijn, er zijn geen slachtoffers. Wel lekte dieselolie uit de tractor in de sloot, het milieu-incidentenplan is daarvoor opgepakt, dit is een standaardprocedure.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen