112

Babbeltruc kost 65-jarige vrouw geld.

“Volg ons” op @HetArnhemNieuws via twitter!!

ARNHEM – Een 65-jarige bewoonster van de wijk Presikhaaf in Arnhem is afgelopen dinsdag 22 januari het slachtoffer geworden van de zogenoemde babbeltruc. Twee vooralsnog onbekende vrouwen wisten met smoes in huis te komen om er vervolgens met geld vandoor te gaan.

Het slachtoffer kreeg vorige week al bezoek van een vreemde vrouw die met een smoes binnen wilde komen. Deze vrouw had het slachtoffer weten af te wimpelen. Afgelopen dinsdag kwam dezelfde vrouw met een andere wederom aan de deur en slaagden ze wel binnen te komen. Pas later merkte het slachtoffer dat ze haar geld kwijt was en meldde ze het voorval bij de politie.

Kierstandhouder

Volgens de Arnhemse ging het om twee blanke vrouwen met beiden donker haar. De eerste vrouw die vaker aan de deur was geweest was slank en droeg het haar in een paardenstaart. Ze zou ongeveer 25 a 30 jaar zijn en droeg een halflange donkere jas. De ander was iets dikker en kleiner dan de eerste. Beiden spraken Nederlands met een buitenlands accent. De politie heeft de zaak in onderzoek en waarschuwt alert te zijn op dit soort praktijken. Gebruik een kierstandhouder en laat nooit zomaar vreemden binnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen