112

Diverse aanhoudingen in uitgaansgebied

Arnhem – In de nacht van zaterdag op zondag 18 november heeft de politie meerdere personen aangehouden in en rondom het uitgaansgebied van Arnhem.

Arnhem – In de nacht van zaterdag op zondag 18 november heeft de politie meerdere personen aangehouden in en rondom het uitgaansgebied van Arnhem.

Korenmarkt

Twee mannen van 19 jaar oud uit Velp zijn omstreeks 01:50 uur aangehouden op de Korenmarkt wegens mishandeling. De twee mannen zouden glas hebben gegooid naar een 20-jarige Arnhemmer waarbij ook geslagen zou zijn. De Arnhemmer raakte hierbij gewond in zijn gezicht.

Varkensstraat

Een 22-jarige man uit Deventer is rond 03:00 uur in de Varkensstraat aangehouden wegens het beledigen van agenten. Een 17-jarige jongen uit Renkum is eveneens rond 03:00 uur aangehouden wegens ambtsbelemmering. De jongen rukte op de Varkensstraat tijdens het uitschrijven van een boete zijn identiteitsbewijs uit handen van agenten en ging er vervolgens vandoor. Hij werd even later door twee andere agenten op de Korenmarkt alsnog aangehouden.

Luthersestraat

Een 18-jarige man uit Wageningen werd omstreeks 03:20 uur in de Luthersestraat aangehouden wegens het bedreigen van een beveiliger en het beledigen van agenten. Hij verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding.

Velperplein

Twee Amsterdammers van 19 en 26 jaar oud zijn omstreeks 03:50 uur op het Velperplein aangehouden voor diefstal met geweld. Ze zouden even daarvoor een fietser van de fiets hebben getrokken en vervolgens er met de fiets vandoor zijn gegaan. Dit werd gezien door getuigen die de politie waarschuwden.

Korenstraat

Politieagenten hielden na een ruzie op de Korenstraat omstreeks 04:30 uur een 21-jarige Duivenaar aan wegens het onder invloed van alcohol verstoren van de openbare orde.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen