112

Diefstal met geweld op de Hommelseweg

Arnhem – De politie is een onderzoek gestart na een diefstal met geweld zaterdag 17 november aan de Hommelseweg in Arnhem.

Arnhem – De politie is een onderzoek gestart na een diefstal met geweld zaterdag 17 november aan de Hommelseweg in Arnhem.

Omstreeks 14:00 uur zou een tot dusver nog onbekende man mixdrankjes in een supermarkt hebben gestolen. Toen het winkelpersoneel hem wilde aanhouden, zou het tot een gevecht gekomen zijn waarbij gedreigd zou zijn met een mes. In de worsteling raakte een 27-jarige Arnhemmer gewond aan zijn arm en zou de verdachte een andere winkelmedewerker in het gezicht hebben geslagen. Vervolgens zou de verdachte zijn weggelopen in de richting van de Klarendalseweg. Hierbij zou hij meerdere blikjes mixdrank hebben meegenomen. De politie heeft nog gezocht in de omgeving, maar niets aangetroffen.
Getuigen

Volgens getuigen zou het gaan om een blanke man van ongeveer 1.85 meter. Op het moment van de diefstal zou hij zijn gekleed in een donkerblauwe jas en een donkere muts met blauwe spijkerbroek en witte sportschoen.

Heeft u wellicht zaterdag 17 november in de omgeving van de Hommelseweg omstreeks 14:00 uur iets gezien of gehoord wat verband zou kunnen hebben met deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen