Burgemeester Kaiser opent Pasar Malam in Burgers’ Zoo

Foto: Arnhem Nieuws

Het is een unicum in Europa: een authentieke Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud. Waar anders dan in Arnhem is dit te vinden. Burgemeester Kaiser opende zaterdag 20 december, na een traditioneel ceremonieel, de Pasar Malam in Burgers’ Zoo.

De openingsceremonie voor de vijfde editie van dit jaarlijks terugkerende evenement werd verzorgd door dansgroep Wahana Budaya met een drietal kleurrijke dansen. Na het optreden werd de burgemeester als eregast enkele traditionele Indische gerechten aangeboden. Dit in de aanwezigheid van organisator Wout Nijland en directeur van Burgers’ Zoo Alex van Hooff en zijn familie.
q6pcjtis2gixa8wdsn952a3u3
Kleurrijk
De Pasar Malam in Burgers’ Bush is een kleurrijk Indisch evenement in de kerstvakantie waarbij zang, dans en authentieke gerechten uit de Indische archipel centraal staan. Daarnaast is in het overdekte oerwoud de authentieke Indische nachtmarkt te vinden. Het evenement is elf dagen te bezoeken, van 20 t/m 23 en 27 t/m 30 december 2014 én 2 t/m 4 januari 2015.
o7u0hlz7ef8lhqdmhlzlqkyi4
‘Logische match’
Volgens Bas Lukkenaar, woordvoerder van Burgers’ Zoo, is het succes van het jaarlijks terugkerende evenement in de kerstvakantie het gevolg van een ‘logische match’: “Burgers’ Bush laat de bezoeker kennis maken met de pracht van het tropisch regenwoud, zoals dat onder andere in Indonesië te ontdekken valt, en in Burgers’ Ocean maken bezoekers daarnaast een duik in het kleurrijke koraalrif van het Indo-Pacifisch gebied. Het Indische thema van de Pasar Malam maakt de beleving voor de bezoeker compleet.”
ft0pdj88jnsy7ialdnse11uup
Langer open en aangepast tarief
Tijdens de Pasar Malam is Burgers’ Zoo langer geopend en geldt vanaf 15.00 uur een aangepaste toegangsprijs van € 10,- per persoon. Dierentuingidsen bemannen informatie-stands en laten de bezoeker kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert en Ocean. Kaarten zijn ook online (met korting) te kopen via: www.burgerszoo.nl/pasarmalam
Lees ook: Pasar Malam in Burgers’ Zoo Arnhem; Op de foto’s: impressie van de openingsceremonie van Pasar Malam 2014 in Burgers’ Zoo (foto’s: Arnhem Nieuws)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl
Instagramarnhem_nieuws
rftdhyds9alnrzcoc61ldivq8
nkcow4pfz1vi9rsqdb55i0sxq
auihge116y2qa4m1yjii6728i
arodg9gwlf34jgtcigjumi22y
e537q7h80x34th13mi46r6kxw
jux7gf6yn73ey9t14o8woatav
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen